06.12.2019

Traders Tahminleri Ripple (XRP)

XRP'deki yatırımcıların tahminleri: toparlanma öncesi, Ripple %20 - %65 değer kaybetti.


Geçtiğimiz iki hafta boyunca, kripto pazarının genel eğilimi belirsizdi. 600$'lık BTC oranındaki bir sıçrama bile beklenen olumlu etkiye sahip değildi. Yatırımcıların gelecekteki bir eğilim belirleninceye kadar tarafsız kalmaları önerilir.

Ekim ayının sonunda, analistler Ripple için nispeten olumlu tahminler verdi. Ancak, XRP pazarındaki boğalar, önde gelen şifreleme para biriminin birleştirilmesinde gerekli ivmeyi sağlayamadı ve şimdi XRP/USD çifti için tahminlerin çoğu hayal kırıklığı yaratıyor.

Popüler bir MagicPoopCannon analisti, bir kaç saat önce TradingView hakkında bir tahminde, önümüzdeki aylarda beklenen XRP trendiyle "XRP fiyatının gizemini çözdüğünü" söyledi.

MagicPoopCannon analizine göre, XRP, genellikle uzun vadeli bir boğa, ancak kısa vadeli bir boğa olarak görülen düşey bir kama paterni oluşturma sürecinde. Düşen bir kama ticaret aralığının daralması anlamına gelir ve genellikle güçlü bir yükseliş fiyat düşüşü ile sona erer. Geçtiğimiz iki yıl boyunca, XRP kamağın üst kenarına üç kez ve alt altı kez tarihe dokundu. İşaretçi çizgilerin önemi hakkında yorum yapan analist.

Fiyatın bu direncin üzerine çıkmaya çalıştığı birkaç durum vardı. Fiyatın buna nasıl tepki verdiğini görün. Bu seviye ciddi bir dirençti ve XRP kursu nihayet Aralık 2017'deki anlamının üzerine çıkınca ne olduğuna bakın: dört başarısız girişimden sonra bir atılım.

Tüccar ayrıca, 1 günlük grafikteki MACD'nin doğada yükselişe geçtiğini, önemli bir sapma oluştuğunu, "bize satıştaki baskının 2018 ortasından bu yana azaldığını gösterdiğini" vurguladı. Önümüzdeki aylarda grafik üzerinde bir varlık birikimi modelinin oluşturulması gerektiğini ekledi. MagicPoopCannon yakın gelecekte kripto para biriminin% 20'ye kadar değer kaybettiği ve daha sonra da artacağı sonucuna varıyor. Bu, aşağı kama modelinin yükseliş eğilimini doğrulayacak ve XRP fiyatı yeni yerel seviyelere yükselecektir.

Daha fazla düşüş tahminleri var. Örneğin, tüccar Jonny Moe, mevcut destek seviyelerinin aşağı yönlü bir atılımını 1 haftalık grafikte teyit ettiğinde, XRP'nin 0,08$ işaretine kadar gidebileceğini belirtti. Bu, Ripple tablosunda güçlü destek seviyeleri bulunmayan inen üçgen modelinin hedef seviyesidir.

Bu nedenle, analistlere göre, XRP'ye ilişkin kısa vadeli görünüm mevcut seviyelere göre %20-65'lik olası bir düzeltme ile düşmeye devam ediyor.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen