17.12.2019

Bulmaca Oluşturucu

Bulmaca yapımcısı olarak adlandırılan çevrimiçi bir uygulama var. Bu sadece gerçek bir bulmacanın simülasyonu olmasına rağmen, bu uygulamayı kullanmak isteyebilirsiniz çünkü bir bulmacayı oynayabilir ve kendi bulmacanızı oluşturabilirsiniz.

Bu çevrimiçi uygulamada harika bir düzenleme kümesi var, ancak artık bulmaca için hangi görüntüleri veya fotoğrafları kullanmak istediğinizi seçebilirsiniz.

Bir bulmaca oluşturmak için - örneği Resimli Kelime Bulmaca 5 Harfli Cevaplar, belki bu uygulama biraz işlevsel olacaktır, ancak basit ve karmaşık bulmacalar için, örnek bir Puzzle Creator için her şey işe yarayacaktır.


Bulmaca yapımcısı gerçekten bulmaca severler için çok yararlı bir araçtır. Ek olarak, çeşitli mobil cihazlarla İnternete bağlı olmaları durumunda, her zaman, her yerde kullanımı çok kolaydır.

Yapboz makinesini kullanırken, yapmanız gereken tek şey siteye giriş yapmak. Zaten web sayfanıza girdikten sonra ne yapmanız gerektiğine karar verirsiniz: siteyi açar açmaz ve onunla oynadığınızda görünen varsayılan bulmaca görüntüsünü karıştırabilirsiniz. Veya yapboz düğmesini kullanarak kendi bulmacanızı oluşturun. Bu, kullanmak istediğiniz görüntüyü seçmenize izin verecektir. Bir bulmaca oluşturmakta zorlanıyorsanız, parçaların karıştırıldığı anda bir rehberiniz olması için önizleme düğmesini tıklayabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş bulmacalar oluşturmak isteyenler için idealdir, çünkü kişisel fotoğrafları veya masaüstünde istedikleri veya istedikleri fotoğrafları seçebilirler.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen