08.12.2019

BTC birkaç dakika içinde 5 milyar dolar ciro kaydetti !!!

BTC ağı birkaç dakika içinde 5 milyar dolar ciro kaydetti: bu, orta vadeli eğilim için ne anlama geliyor?


Son günlerde, sosyal ağlarda büyük BTC transferleri ile ilgili birçok görev yer almaktadır. CoinDesk'ten Wong Joon Yang, büyük ve şüpheli kripto işlemlerini izleyen botların bozulduğunu ya da birkaç milyar BTC'nin birkaç dakika içinde taşındığını belirtti.

Nitekim, örneğin, 6 Aralık sabahı, birkaç dakika içinde tamamlanan BTC ağında en az 22.000 50.000 BTC işlemi kaydedilmiştir.

Kripto topluluğunda hemen, önemli miktarda bir pompanın veya BTC oranının dökülmesinin olacağı varsayımları hemen ortaya çıktı. Ancak, ne yazık ki, tüccarlar için, şu anda, bu transferler hiçbir şey ifade etmiyor.

Peki neden bu kripto varlıkları hacimleri aktarılıyor? Fonların birkaç oyuncu tarafından aktarılmaması önemlidir. The Block Larry Chermak'ın da belirttiği gibi, aynı adres sürekli olarak birikimlerini aktarıyor.

Daha sonra, analistler bu işlemlerin muhtemelen birçok borsa tarafından kullanılan cüzdanlar için normal olan soyma olarak sınıflandırılabileceği sonucuna vardılar.

Şu anda, soyma transferlerinin neden kullanıldığı ve hangi borsaların bunları ürettikleri net değildir (bunun Bitfinex olduğu varsayılmaktadır). Ancak BTC pazarındaki durumun gelişimini öngören analistlerden birinin, bir sonraki boğa toplanmasından 6-10 hafta önce, intrakhain etkinliğinin önemli ölçüde artması gerektiğine dikkat çekti: BTC ayı döngüsünün son safhasındadır - Bitcoin yakında fiyatlarında yükselmeye başlayacak!

Philip Swift, Bitcoin Network Momentum göstergesini yakından izlemenin gerekli olduğunu söyledi. Bir önceki döngünün rekor zirvesini güncellemeyebilir, ancak yükseliş döneminden önce önemli ölçüde büyümesi gerekir. Şimdi gözlendi!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen