24.12.2019

Ticari Bulmaca Türleri

Bulmacalar sadece yararlı eğlence ve aile eğlencesi için mükemmel bir seçenek değil, aynı zamanda zeka geliştirmenin tanınmış bir yoludur.


Resimli kelime bulmaca çözerek, mantıksal zincirler oluşturmayı, standart olmayan çözümler aramayı, yaratıcılık ve hızlı fikir geliştirmeyi öğreniyoruz.

Bulmaca Türleri Örnekler:

1.) Rubik dünyanın en popüler oyuncaklarından biridir. Farklı renkte, boyutlarda, farklı sayıda hareketli düzlemli küpler (3 × 3, 4 × 4, 5 × 5 ve diğerleri). Ayrıca ürün yelpazemizde tasarımcı, manyetik ve ayna küpleri ile bulmaca setleri bulunmaktadır.

2.) Mekanik bulmacalar. Çoğu zaman, bu tür ürünler, çözme sürecinde özel bir şekilde düzenlenmesi gereken birbirine bağlanan parçalardan oluşur. Tabii ki, bu hiç de kolay değil, ancak bunu yapabileceğinizden eminiz! Cuboids, skyubs, piramitler, kareler, yılanlar ve çok daha fazlası - bu bulmacalar mantıksal becerileri ve mekansal düşünmeyi mükemmel bir şekilde geliştirir.

3.) Uzun zamandır klasik olan tanınmış üreticilerin marka bulmacaları: Huzzle'dan farklı zorluk seviyelerindeki bulmacalar, Eureka'dan ahşap, halat ve metal bulmacalar, Constantin'den tasarımcı bulmacalar, Son Oyuncaklar'dan benzersiz standart dışı bulmacalar, N-Maze'den labirentler, vb..

4.) Akıllı oyunlar: "masa", bulmaca, satranç ve dama, çocuk oyunları. Bu, arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte eğlenmenin en popüler yollarından biridir. Bu boş zaman, hafızanın, yaratıcılığın ve tanıdık olmayan bir durumda hızla gezinme yeteneğinin geliştirilmesine yardımcı olacaktır.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen