05.07.2017

Faydaları Feijoa

Feijoa - bu yağ, karbonhidrat, yağlar, lif, vitamin C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, glikoz, manganez, iyot, çinko, demir, potasyum, fosfor, magnezyum, sodyum, kalsiyum.

Feijoa çok lezzetli ve hoş kokulu bir meyve, bir birine benzer, çilek, kimse bir ananas. O yararlı tonu yükseltmek için dönem beriberi. Sezon soğuk algınlığı nedeniyle büyük miktarda C vitamini Feijoa bağışıklık sistemini destekleyecek. Yararlı meyve Feijoa bağırsak gibi, bir sürü içerir, lif, yetenekli çıktı cüruf ve teşvik iş bu organ.

İçerik iyot Feijoa - 36 mg, 100 gram meyve, bu yüzden ona değer dikkat etmek herkes için bir dezavantajı vardır, bu maddenin vücutta. Bu tropikal ürün için yeteneğine sahiptir, önemli ölçüde azaltmak göstergeler kolesterol ve geliştirmek, kan kompozisyon. Feijoa yeteneği olumlu etkileyebilir, dikkat, hafıza ve konsantrasyon yanı sıra oluşumunu engeller ve ilerleme kanser.

Yeşil Meyve Feijoa

Faydaları Feijoa İçin Sağlık:

Yumuşak arındırıcı etkisi nedeniyle lif büyük miktarda muzdarip insanlar yardımcı olur sindirim sorunları.

Nedeniyle yüksek iyot içeriği Feijoa reçete tiroid bezi hastalıkları gibi bir yardımcı tedavi 2-3 fetal günde.

Önlenmesi için, kalp hastalığı ve kan damarları, bir çorba kaşığı Feijoa suyu ile seyreltilir 50 gram su ve içecek bir kez.

Hipertansiyon hazırlanan karışım ezilmiş Feijoa meyve ve şeker saklayın buzdolabında ve kişinin günde iki kez bir çorba kaşığı için.

3-4 fetal Feijoa gün uzun bir süre mümkün kurtulmamız depresyon, stresi azaltmak, hafıza ve dikkat geliştirmek.


Feijoa da kontrendikedir bireysel hoşgörüsüzlük fetus, obezite ve diyabet. Ve ortaya çıkması halinde herhangi bir istenmeyen alerjik reaksiyonlar değil tüketilen bu meyve.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen