04.07.2017

Domates Suyunun Faydaları

Domates suyu vardır daha az kalorili, daha diğer meyve suları gibi içinde eksik şeker, 100 gram domates suyu içeren sadece 20 kalori.

Domates suyu dahil menü birçok diyetler kilo kaybı, obezite ve diyabet, içinde bu domates suyunun faydaları, çok değerli.

Domates Ve Kokteyl Bunlardan
                              ©pixabay.com

Domates suyunun faydaları malzemeler - içerir B vitaminleri, provitamin A (beta karoten), vitamin C, PP ve E, demir, manganez, kalsiyum, potasyum, flor, krom, fosfor, kükürt, selenyum, molibden, nikel ve bor. Böyle zengin bir kokteyl sağlar önemli ölçüde refahını artırmak, iş ayarlamak için sadece vücudun uyarmak vitamin eksikliği.

Domates suyu lif, bir çok olumlu etkiler çalışma sindirim. Lif lif yardımcı çıkış cüruf, arındırmak, böylece kan damarları ve düşük kan kolesterol düzeyi.

Domates suyu vardır antisclerosic etkisi, bir sürü içerir, vitamin B6, yardımcı olan, kan damarlarının duvarlarını güçlendirmek, böylece riskini kendi tıkanması - tromboz.

Domates suyu vardır onun yapısında kükürt bileşikleri ve klor iyi etkiler, karaciğer ve böbrek. Bu sayede domates suyu bir parçasıdır tedavi zehirlenmesi, zehirlenme, vücudun. Ayrıca domates suyu, idrar söktürücü ve yardımcı olur, toksinleri çıkarmak dışarı.

Domates suyunun faydaları için hastaları ihlal bağırsak, domates suyu da çok yararlıdır. O maddeler içerir ve yetenekli sesi yükseltmek bağırsak duvarının teşvik azaltma. Domates suyu - cholagogue, iltihap giderici ve kolay bir antibiyotik. O da artırır, mide asit.

Domates içeren madde likopen en güçlü antioksidanlar. Likopen, serbest radikallerle savaşan, saldıran organizma dışarıdan. Şehrin maruz likopen yaşlanma sürecini hızla yavaşlattı ve tümör riskini azaltır. Ve likopen çöker etkisi altında, yüksek sıcaklık, daha sonra domates suyu ve az yararlı, daha taze domates.

Domates suyunun faydaları için her yaştan, önleyici bir araç ve lezzetli içecek. İçecek domates suyu ve bir daha asla tezahürat.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen